Mine referencer

Jeg søgte hjælp i forbindelse med arbejdsrelateret stress.
Forløbet hjalp mig til at forstå, at mine reaktioner var
helt naturlige, og jeg fik mange gode værktøjer til at komme
på benene igen.

 

Dorthe, 56 år

Nedbrudt og midt i en skilsmisse kom jeg til Susie. Forløbet har været fantastisk. Susie skaber tryghed og ro omkring sig, og udstråler erfaring. Hun skaber lynhurtig tillid, så man ikke behøver tænke to gange, før man åbner sit hjerte.

 

Jeg har været ovenud tilfreds med mit forløb. Hvor jeg har fået værktøjer, der passede mig, både for at takle dagligdagen med et lille barn, men også de ophobede problemer med skilsmissen. Jeg har nu afsluttet mit forløb. Og er nu fyldt til randen med glæde, gå-på-mod og tillid til, at jeg nok skal klare, hvad end dagen bringer.

 

Jeg har nydt at kunne finde en stærkere, mere energisk, mere overskuds og mere målsat person frem, med Susies hjælp og værktøjer!

 

Mia, 24 år

Jeg var havnet i en situation af stress, hul i maven og dårlig søvn – primært udløst af virksomhedens ledelse og deres ”management by fear”. Jeg valgte Susie, fordi hun har erfaring og indsigt i organisationer og ledelse. Susie er ikke kun en professionel psykolog, der hurtigt og effektivt satte sig ind i min situation, men også et menneske, der kunne sætte arbejds- og privatliv i perspektiv, og bringe klarhed over problemer og mulige løsninger. Hun gav mig værktøjer til, hvordan jeg kunne håndtere mine grublerier. I dag har jeg næsten ingen spekulationer over jobbet, og jeg håndterer konfliktfyldte situationer langt mere konstruktivt. Samtalerne har været givende og de værktøjer, jeg har fået, kan bruges.

 

Lars, 61 år

Imens Susie arbejdede som arbejds-og erhvervspsykolog i COWI, havde jeg fornøjelse af at sparre med Susie om, hvordan jeg som divisionsdirektør kunne arbejde med at udvikle det psykiske arbejdsmiljø på vores fælles arbejdsplads. Jeg oplevede, at Susie havde et stor overblik over både den grundlæggende regulering (APV), den undersøgelsesmetode vi anvendte og tolkningen af de resultater, vi fik ud af undersøgelsen. Vigtigst for mig var at få sparring om, hvordan jeg selv kunne påvirke det psykiske arbejdsmiljø. Både i min kommunikation og i den proces, jeg tilrettelagde vores processer om ledelse- og medarbejderudvikling. Her hjalp Susie mig til at se, hvad jeg havde mulighed for at påvirke qua min egen kommunikation og hvad vi skulle ændre i dialogprocesser mellem ledelse og medarbejdere og kolleger imellem.

 

Helle Vang Andersen, Divisionsdirektør COWI A/S

Jeg har igennem et par år arbejdet sammen med Susie på lidt større projekter med fokus på organisations- og lederudvikling. Susie er meget kompetent og bibringer forståelse og lyst til forandringer hos de medarbejdere, der har været involveret. Som samarbejdspartner er Susie tillidsfuld og åben og har altid styr på processen.

 

Hanne Christensen, Chefkonsulent, Projekthuset Aron

www.projekthusetaron.dk

Jeg har fået hjælp af Susie til håndtering af stress. Susie skaber en rolig og tryg atmosfære for konsultationerne. Hun er tillidsvækkende, og jeg har fået værktøjer til ikke at blive påvirket af stressede situationer i samme grad.

 

Maya, 28 år

Jeg har før gået til psykolog, men det er første gang, jeg har fået noget konkret med hjem: Susie hjalp mig til meget hurtigt at indse, at min stress ikke er min skyld og ikke noget at være flov over.

 

Rasmus, 43 år

Jeg startede hos Susie i en tilstand af stress, hvor tankerne kørte rundt, og jeg havde trykken for brystet. Jeg havde svært ved at sove og frygt for fremtiden. De seneste fem år har jeg haft bekymringer dels i forhold til min teenagesøn, efter en stor operation som ændrede hans liv, og dels har jeg selv kroniske smerter efter to operationer og havde problemer med at sige fra over for andre

 

Susie har lært mig at finde måder, hvorpå jeg får ro, når der er for mange tanker, og som tiden gik opdagede jeg, at der faktisk slet ikke kommer så mange presserende tanker mere. Jeg har lært at gøre ting, som gør mig glad, have fokus på mit åndedræt og dermed ikke give tankerne ”plads” til at fylde. Gennem forløbet har jeg indset, at jeg skal kende mig selv, før jeg kan hjælpe andre for at undgå stress, og jeg har lært at sige fra, så det ikke føles som om, jeg lader nogen i stikken eller bliver for hård. Fra den første dag hos Susie følte jeg tillid og forståelse. Derfor et stort TAK til Susie for værktøjer og en ny selvindsigt. Jeg har tidligere gået til psykolog, men det er aldrig lykkedes for mig, at finde denne ro.

 

Gitte, 48 år

Efter fødslen af min søn oplevede jeg angst, stress samt selvmordstanker med flash backs fra min voldsprægede barndom. I forløbet hos Susie er jeg blevet glad igen og har fået mere ro på.  Jeg har ikke længere selvmordstanker. Jeg er blevet bedre til at mærke mig selv og til at sige fra både på arbejdet og på hjemmefronten. Jeg satte utrolig meget pris på Susies meget strukturerede tilgang. Især dét, at hun skrev ned på tavlen til mig, samt at der blev fulgt rigtig godt op på aftaler både på sms, e-mail og jeg satte pris på selve konsultationen, som gav mig rigtig meget i en tid med knapt så meget overskud. Jeg har fået nogle enormt gode værktøjer.

 

Yasmin 30 år